Команда УГСП виборола першість у V обласній онлайн-олімпіаді з курсу «Безпека життєдіяльності»

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Команда УГСП виборола першість у V обласній онлайн-олімпіаді з курсу «Безпека життєдіяльності»

21 квітня 2022 року на базі кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Університету державної фіскальної служби України (Ірпінь) відбулась V Обласна онлайн-олімпіада з «Безпеки життєдіяльності» серед закладів вищої освіти ІІ–ІV рівнів акредитації Київщини. Команда УГСП зайняла у ній І місце.

Захід мав відбутися 24 лютого 2022 р., але, у зв’язку з повномасштабною війною російської федерації проти України, був відкладений на невизначений термін. Усі працівники Університету державної фіскальної служби України змушені були евакуюватися з рідної землі.

Серед інших до участі в заході долучилися викладачі кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології Університету Григорія Сковороди в Переяславі – к.і.н., доцент Світлана Горденко, старший викладач Тамара Єрічева та к.і.н., доцент Юрій Козубенко. Вони підготували до участі п’ять здобувачів: двох представників факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, студентів IV курсу Катерину Лисько й Романа Гейбатова та трійку представниць факультету історичної і соціально-психологічної освіти – другокурсниць Наталію Чугай, Яну Гнучу та Тетяну Маринич.

Зазначимо, що завдання олімпіади студенти виконували на Порталі дистанційної освіти Університету державної фіскальної служби України (Ірпінь), а результат навчального закладу визначався на основі середньостатистичного значення набраних учасниками балів відповідно до їх кількості.

У результаті олімпіади команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі здобула І місце. Вітаємо сковородинівців з черговою перемогою і бажаємо миру та якнайшвидшої перемоги над окупантом. Все буде Україна!

Пресцентр кафедри медико-біологічних дисциплін і валеологіїф