На війні загинув студент IV курсу Дмитро Рейниш – вічна пам’ять і слава Захиснику та Герою

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > На війні загинув студент IV курсу Дмитро Рейниш – вічна пам’ять і слава Захиснику та Герою

Сумна звістка із фронту, на прикрість, не оминула і факультет фізичної культури, спорту і здоров’я. Учора стало відомо про загибель здобувача IV року заочної форми навчання, бійця полку «Азов» Дмитра Рейниша. Хлопцю, що мав позивний «Рекс» було всього лиш 21 рік.

«Ще в лютому, він, як відповідальний студент, за тиждень до комісії на IV курсі, приїжджав до університету та доопрацьовував свої практичні бали у викладачів – виявляється востаннє. Пам’ятаємо Діму завжди усміхненим, ввічливим, дисциплінованим, старанним та відповідальним. Він завжди вмів поєднувати службу у війську та навчання в університеті, завжди вчасно здавав сесії. Навіть тоді, у лютому, коли він заходив до деканату, він щиро, як завжди посміхався, і казав, що все буде добре. Складно осягнути, що тоді це було востаннє…» – згадують свого студента на факультеті.

Дмитра Рейниша назавжди вкарбовано в нашу пам’ять як одного з кращих студентів факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі, вкарбовано як Захисника та Героя.

Уся сковородинівська родина висловлює найщиріші співчуття з приводу цієї тяжкої втрати рідним, близьким та друзям нашого студента. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у гірку годину скорботи.

Хто має можливість та бажання допомогти сім’ї фінансово може це зробити на карту мами Дмитра: 4149 4991 4846 8398 (Оксана Рейниш).

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я