«Безпека життєдіяльності, екологія і охорона здоров’я дітей і молоді ХХІ сторіччя: сучасний стан, проблеми та перспективи» – долучайтеся до роботи конференції

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси кафедра медико-біологічних дисциплін і валеології > «Безпека життєдіяльності, екологія і охорона здоров’я дітей і молоді ХХІ сторіччя: сучасний стан, проблеми та перспективи» – долучайтеся до роботи конференції

Запрошуємо науковців, аспірантів, здобувачів ОР «Бакалавр» та ОР «Магістр» взяти участь у роботі XІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Безпека життєдіяльності, екологія і охорона здоров’я дітей і молоді ХХІ сторіччя: сучасний стан, проблеми та перспективи», яка відбудеться 29-30 вересня 2022 року.

Серед запланованих напрямків роботи конференції: психолого-педагогічні аспекти безпеки життєдіяльності та охорони здоров’я дітей і молоді; екологічні ризики і небезпеки в умовах глобалізаційних процесів; соціальні небезпеки в контексті викликів сучасності; інформаційні небезпеки та їх вплив на психосоматичне здоров’я учнівської та студентської молоді; медико-біологічні аспекти безпеки життєдіяльності дітей та підлітків; реалізація наступності дошкільної, початкової, середньої і вищої ланок освіти в забезпеченні здоров’я дітей, підлітків і молоді; формування здоров’язбережувальної компетентності в майбутніх вихователів, учителів та психологів; здоров’язбережувальний супровід організації освітнього процесу в закладах загальної середньої та вищої освіти; ефективність впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітніх закладах.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, французька та інші мови держав-членів ЄС.

Матеріали конференції будуть розміщені на сайті Університету Григорія Сковороди та опубліковані у збірнику наукових праць.

Усі учасники гарантовано отримують сертифікати учасників (12 годин, 0,4 кредити ЕКТС) і електронний збірник конференції.

Аби опублікувати статтю в нашому збірнику необхідно:  оформити статтю і анкету учасника відповідно до вимог, вислати до 30 травня 2022 року включно на e-mail bjd_conf@ukr.net: статтю, оформлену відповідно до вимог і за зразком; індивідуальну анкету учасника, оформлену за зразком; відскановану (сфотографовану) квитанцію про оплату. Файли слід назвати за прізвищем (наприклад: Іванов_стаття, Іванов_анкета, Іванов_квитанція). У темі листа треба вказати «Стаття до збірника». При отриманні матеріалів Оргкомітет упродовж 2 днів надішле на адресу автора лист із підтвердженням отримання матеріалів.

Автори, які не отримали підтвердження впродовж 2-х днів можуть зв’язатися з організаторами. Публікація статей буде здійснюватися тільки після оплати організаційного внеску – плата складає 250 гривень (витрати, пов’язані з редакційною обробкою, версткою та публікацією в інтернеті). Її слід надіслати не пізніше 30 травня 2022 року:

Отримувач:

Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Р/р UA 978201720313211002201003726

МФО 820172

Код 04543387

Держказначейська служба України, м. Київ

У квитанції обов’язково вказати: П.І.Б., орг. внесок за участь у науково-практичній конференції.

Зважте на прохання надіслати електронною поштою відскановану квитанцію або документ у форматі PDF, що підтверджує оплату.

Адреса оргкомітету: Кафедра медико-біологічних дисциплін і валеології (406 ауд.), вул. Сухомлинського, 30, м. Переяслав, Київська область, індекс 08401.

Контактна особа: Варивода Катерина Сергіївна (+38 (099) 224-80-41, bjd_conf@ukr.net).

З вимогами до статті, прикладом оформлення та іншою більш детальною інформацією ви можете ознайомитися в інформаційному листі.

Прес-центр кафедри методико-біологічних дисциплін і валеології