Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології > Профорієнтація в дії: викладачі факультету зустрілися з учнями Переяславської ЗОШ № 7

Успішна профорієнтаційна робота та професійне самовизначення старшокласників є необхідною та системною роботою викладачів кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі. 16 грудня 2021 року в рамках виконання плану профорієнтаційної роботи кафедри на базі УГСП було проведено профорієнтаційну зустріч із учнями 11-х класів Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7.

Серед представників факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, які проводили зустріч були кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, заступник декана факультету фізичного виховання з навчальної роботи Петро Коханець; кандидат історичних наук, доцент, заступник завідувача кафедри з навчально-методичної роботи Лідія Товкун; кандидат історичних наук, доцент, заступник завідувача кафедри з профорієнтаційної роботи Світлана Горденко; кандидат історичних наук, старший викладач, заступник завідувача кафедри з наукової роботи Катерина Варивода, кандидат історичних наук, доцент Наталія Годун та кандидат історичних наук, старший викладач Юрій Козубенко.

У рамках зустрічі викладачі побіжно окреслили найбільш вагому інформацію щодо спеціальностей університету, матеріально-технічної бази, особливостей освітнього процесу на різних факультетах і діяльності студентського самоврядування університету.

Поряд з тим було презентовано спеціальності факультетів УГСП, роздано пам’ятки вступнику, буклети та візитки. Проведено анкетування «Встановлення мотивів професійного самовизначення старшокласників». Анкетування показало, що визначилися із вибором професії і закладом вищої освіти 38 % випускників шкіл, серед яких 16 % вже обрали Університет Григорія Сковороди в Переяславі.

Зустріч пройшла у теплій, доброзичливій, сприятливій атмосфері. З нетерпінням чекаємо на кожного з учнів-учасників зустрічі у стінах нашої альма-матер!

Пресцентр кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології