Перемогли найсильніші: відбулися змагання, присвячені Дню працівників фізичної культури і спорту України

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Перемогли найсильніші: відбулися змагання, присвячені Дню працівників фізичної культури і спорту України

Традиційно, щороку в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі проходять змагання, присвячені Дню працівників фізичної культури і спорту України. Цьогоріч, 16 вересня 2021 року, цей захід зібрав понад півсотні учасників – студентів не лише факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, а й дівчат і хлопців з інших факультетів. Головний суддя змагань – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму Олександр Потужній.

Усіх учасників змагань привітав теплими словами декан факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, доктор історичних наук, професор Віктор Куйбіда. З побажаннями успіху виступив і кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник.

Забіги проходили у досить напруженій боротьбі, однак перемогли найсильніші. Серед дівчат факультету фізичної культури, спорту і здоров’я перемогу в бігу на 500 м здобула студентка ІІІ курсу – Яна Артем’єва з результатом 1.44,0 хв. Кращою серед дівчат інших факультетів стала студентка факультету української та іноземної філології – Дарья Костик, яка подолала 500 м за 1.53,0 хв.

Найсильнішим серед юнаків факультету фізичної культури, спорту і здоров’я на дистанції вдвічі довшій (1000 м) став студент ІІ курсу – Денис Ситник, який переміг з результатом 3.23,0 хв. Однак абсолютним чемпіоном університету став студент ІІ курсу факультету історичної і соціально-психологічної освіти – Дмитро Пудиш, який показав найкращий час серед усіх студентів університету – 3.16,0 хв!

Командний Кубок переможців легкоатлетичного кросу здобули команда ІІ курсу факультету фізичної культури, спорту і здоров’я та команда факультету історичної і соціально-психологічної освіти.

Усіх переможців і призерів змагань було нагороджено коштовними призами, виділеними профкомом університету. Нагороди вручав Почесний громадянин міста Переяслава, Заслужений працівник освіти, доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму Микола Шульга.

Щиро вітаємо переможців змагань! Бажаємо нашим спортсменам вдалих стартів та підкорення нових спортивних висот.

Пресслужба факультету фізичної культури, спорту і здоров’я