Золото, срібло і бронза на Чемпіонаті України з боксу у студентів та випускників нашого факультету

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Золото, срібло і бронза на Чемпіонаті України з боксу у студентів та випускників нашого факультету

Студенти і випускники факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі не припиняють впевнено здобувати все нові перемоги, знову і знову даючи привід пишатися ними. У суботу, 11 вересня 2021 року в Одесі здобувачі ІІ року навчання ОР «Магістр» факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Іван Папакін і Дмитро Ловчинский та випускник 2018 року Ярослав Самофалов боролися за першість у фінальних поєдинках Чемпіонату України з боксу серед чоловіків.

Відтак, Іван Папакін (75 кг) завоював золото, а Ярослав Самофалов (69 кг) та Дмитро Ловчинский (+92 кг) здобули срібло.

Варто відмітити вклад тренерів хлопців, Олександра Поліщука та Сергія Тюріна, у ці перемоги – щиро вітаємо їх із таким високим результатом.

Поза тим, випускник ОР «Бакалавр» 2021 року Тарас Бондарчук та здобувач ІІ року навчання ОР «Магістр» Ельвін Алієв завоювали бронзу у вагових категоріях 60 кг і 67 кг – відповідно.

«У ваговій категорії до 69 кг у напруженому поєдинку проти місцевого боксера, нажаль, поступився Ярослав Самофалов. Ярослав все зробив для перемоги, але цього разу суперник виявся сильнішим. У ваговій категорії до 75 кг у надважкому поєдинку переміг Іван Папакін. Іван протягом усіх трьох раундів домінував над суперником, проявив силу волі та безперечно став кращим, отримавши перемогу. І в останній парі фінальних змагань на ринг вийшов наш важковаговик Дмитро Ловчинский. Дмитро у видовищному поєдинку поступився олімпійському учаснику 2021 в Токіо – Цотне Рогава. Дмитро виклався на всі 100% , показав справжній чоловічий бокс, не давав ні на мить перевести подих супернику. Завоював велику підтримку з боку вболівальників, але судді віддали перемогу місцевому боксеру, викликавши великі питання до такого рішення. У загальному заліку команда Київської області посіла почесне третє загальнокомандне місце», – повідомляє Київська Обласна Федерація БОКСУ у соціальних мережах.

Усі охочі можуть ознайомитися з фінальними результатами Чемпіонату України з боксу серед чоловіків тут.

Щиро вітаємо боксерів та тренерський склад з таким чудовим результатом! Бажаємо вам витримки, сміливості, відваги і сил. Нехай цілеспрямованість і віра допомагають вам досягати нових висот!

Пресцентр факультету