Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Сковородинівці стали визначальними у боротьбі за Кубок України з футболу

У фіналі Кубку України-2021, який завершився 13 травня 2021 року матчем на міському стадіоні імені Романа Шухевича у Тернополі, зустрілися футбольні клуби «Динамо» та «Зоря». Сковородинівець Віктор Циганков був найпомітнішими у складі гравців київської команди, а Дмитро Іванісеня в луганському колективі.

Гравці «Динамо» в додатковий час переграли «Зорю» з рахунком (1:0). Єдиний гол у матчі забив магістр-випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віктор Циганков. Пізніше він прокоментував фінальну гру в ефірі післяматчевої студії на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

 «На тренуваннях ми намагаємося комбінувати. У таких випадках, як у моменті з голом, я знаю, що Буяльський завжди віддасть. Він зробив передачу, а я опинився в потрібному місці. Щодо пенальті, то багато людей не реалізовують 11-метрові. Головне, щоб команда вигравала. Я не сильно на це звертаю увагу. Це фінал, кожна команда грає обережно, у першу чергу намагається не пропускати, а по можливості – створювати моменти та забивати м’ячі. «Зоря» – дуже хороша команда. Дуже дякую супернику за таку гру. Сподіваюся, його перемоги ще попереду» – зазначив у коментарі для сайту УАФ  Віктор Циганков.

Від «Зорі» по завершенню гри Дмитро Іванісеня зазначив наступне:

«Ми провели повну гру та два овертайми, було важко, ми віддали багато сил. Хочу подякувати вболівальникам та місту Тернопіль за чудову атмосферу, було дуже приємно тут грати».

Колектив факультету фізичної культури, спорту і здоров’я гордий за своїх студентів, випускників та їх тренерів і бажає подальших перемог у житті та спорті!

 

Прес-служба факультету