Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Вітаємо Горденко Світлану Іванівну з отриманням вченого звання доцента

Учора, відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 09.02.2021 № 157 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства щодо присвоєння вчених звань від 09 лютого 2021 року», на засіданні ректорату було урочисто вручено атестат, який засвідчує, що кандидату історичних наук Горденко Світлані Іванівні присвоєно вчене звання доцента кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології присуджено.

Колектив кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології факультету фізичної культури, спорту і здоров’я  щиро вітає Світлану Іванівну з присудженням вченого звання доцента та бажає їй успішного втілення творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках.

Нагадаємо, що в середині грудня 2020 року на розгляд членів Вченої ради університету надійшла заява кандидата історичних наук Світлани Горденко з проханням розглянути на засіданні питання щодо присвоєння їй вченого звання доцента кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології. Серед інших цю заяву було підтримано переважною більшістю голосів.

Прес-центр кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології